פלג

2010

הופק משילוב של 51% ענבי שיראז, 29% קברנה סוביניון, 20% מרלו, שנבצרו בספסופה ורמות נפתלי שבגליל העליון. היין התיישן 13 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.
צבעו של היין אדום עמוק, בטעמים מורגשים של אוכמניות סגולות, אוכמניות שחורות ותות שדה. תיבלון נעים של עשבי תיבלון ורמזים לשוקולד ומנטה. על טעמים נפלאים אלו נוספים תווים של עור ואדמה ואתם מקבלים יין עם גוף בינוני עד מלא וטאנינים רכים שמשתלבים עם האלמנט הפירותי של היין.
היין מומלץ לצד ארוחת בשרים וקינוחים פירותיים ושוקולדיים
 


« חזור לפלג